ALFAKAN TEČAJ UPORABNIH TRIKCEV V LJUBLJANI
Nova skupina prične v sredini marca 2019! Tečaj bo potekal vsako nedeljo ob 10.00 - 6 srečanj. V primeru slabega vremena bo tečaj v notranji učilnici. Tečaj je primeren za vse pasme in starosti psov!

Ob prijavi na tečaj dobite še:
- mesečni dostop do e-akademije
- spletni priročnik za vzgojo psov

Tečaj bosta vodili Alfakan inštruktorici: ANJA TROHA IN LANA GORIČANEC

CENA TEČAJA JE 135 EUR.

Z oznako v okvirčku soglašam, da Alfakan moje osebne podatke iz tega obrazca. (Prosimo označite, s katerimi nameni obdelave osebnih podatkov soglašate):
 Izdelavo in predstavitev meni prilagojenih ponudb
 Obveščanje z uporabo e-pošte
Darja Zore:

 "Nama s Tayem je bilo vse super, trikci oz. postopki dobro razloženi in pokazani z Iriom in Vicky, bi pa bil potem za doma zelo dobrodošel tudi še kakšen posnetek, ker je le kar precej trikcev v petih srečanjih... Sicer pa vse pohvale, ker sta bili prav navdihujoči z Iriom in Vicky pri prikazih Nas čaka zdaj še veliko utrjevanja. Se pa priporočam za posnetke izvedb trikcev pri zadnji uri, če je mogoče. Bil bi prav lep spominček
Matc Skuhala in Iza Korošec: 

"Nama z Izo je bil tečaj super. bili sta dovolj jasni, trikce tudi dobro demonstrirali. Luna je uživala v učenju teh, midva pa imava sedaj na voljo malo več orodij, kako tega z energijo nabitega beagla mentalno utruditi. "
Silvija Mohle: 

"Tudi nama se je zdelo super, veliko trikcev, ki so uporabni in zabavni, res se 
povezes s svojim ljubljenckom in ga mentalno utrudis. Bart je spal kot 'top' po vsaki uri."
Trikci so odlična mentalna in fizična zaposlitev za psa, saj jih lahko učimo kadarkoli in kjerkoli, ne glede na starost, fizično zmogljivost, pasmo ali velikost psa.  Ob učenju le teh se s psom zabavamo, ga učimo razmišljanja, izboljšujemo fizično pripravljenost in koordinacijo, preživljamo kakovosten skupen čas in gradimo močnejšo vez.

Naučili se boste trikce kot so: pokrivanje nosa s tačko, tačke na nogah, levo/desno, štiri tačke v škatli, slalom med nogami, osem, noj, hoja nazaj, skokec čez obroč, dotik tarče s tačko, rolka, držanje stvari s tačko, pospravljanne igračk... Za vse dodatne informacije nas lahko kontaktirate na: info@alfakan.siAll Rights Reserved © | ALFAKAN  2019